Skip to main content
Ce trebuie să știți despre Liberté
Parfumeria eLiberte Oradea

Liberté a început ca un vis frumos al familiei noastre de a lăsa lumea aceasta un pic mai frumoasă decât am găsit-o şi oamenii pe care îi întâlnim un pic mai fericiţi.

Prima parte a visului nostru s-a materializat prin cumpărarea şi restaurarea unei părţi a unei cladiri vechi, emblematice în Oradea, unde am reușit să deschidem pentru turiști 4 apartamente în regim hotelier sub brandul Liberté Apartments – apartamente pe care vă invităm să le vizionați pe site-ul www.myliberte.ro.

Cea de a doua parte a visului nostru a venit ca o continuare a primului pas, în sensul că după ce am finalizat apartamentele am început să le parfumăm pentru a oferi oaspeţilor noștri mai mult decât se așteaptă.

Observând efectul parfumurilor asupra sufletului apartamentelor am căutat și studiat efectul lor în viața noastră.

Și visul continuă….

Am reușit cu inspirație divină să deschidem în data de 8 octombrie 2023 prima parfumerie Liberté în minunata Cetate a Oradiei. Un loc mai binecuvântat pentru noi și mai potrivit pentru începutul brandului Liberté nu există. Prin urmare vă așteptăm in Cetatea Oradea, pe Aleea Breslelor (în spatele statuii Sf. Ladislau) să ne bucurăm împreună de aromele Liberté – bucuria este însutită dacă este impărtășită.

Bețișoare Parfumate, Parfum ambiental
Bețișoare Parfumate, Parfum ambiental
Bețișoare Parfumate, Parfum ambiental

Gestul de a difuza un parfum în mediu are efecte surprinzătoare asupra spiritului și minții noastre.

Studii recente au dovedit că peste 75% din toate emoțiile generate în fiecare zi se datorează mirosului.
Cunoscând acest fapt, am fost determinati să creem o linie de parfumuri ambientale și de țesut care să transforme fiecare casă sau birou într-un loc mai primitor, iar oamenii să se umple de emoție atunci când intră în spațiile parfumate cu Liberté.

Vă invităm să descoperiți aromele create de Liberté și produsele care vă oferă posibilitatea de a parfuma ambientul în care trăiți sau munciți, hainele și dulapurile, automobilul.

Avem în vedere și dezvoltarea de noi produse, dar cu acest proiect vom reveni.

Până atunci ne face cinste să știm că folosiți produsele Liberté și chiar mai mult, că ne vizitați la Liberté Apartments.

Familia Bîrlea