Skip to main content

Descoperă puterea marketingului olfactiv!

Marketingul olfactiv, utilizarea strategică a aromelor pentru a influența percepțiile și comportamentul consumatorilor, aduce numeroase beneficii. Acesta poate îmbunătăți atmosfera unui spațiu, făcându-l mai plăcut și primitor, ceea ce duce la o experiență mai bună pentru clienți și angajați. Aromele bine alese pot reduce stresul, crește nivelul de concentrare și stimula creativitatea. De asemenea, marketingul olfactiv poate crea asocieri pozitive și memorabile cu brandul, încurajând loialitatea clienților și creșterea vânzărilor. Într-o lume competitivă, aceste avantaje pot diferenția semnificativ un brand de concurență.

Contactați-ne și vom fi bucuroși să vă oferim informații.

Formular Marketing Olfactiv

Portofoliul nostru

Marketing Olfactiv, Parfum Ambiental
Parfumeria eLiberte a dezvoltat o gamă de arome special concepute pentru spațiile de lucru. Fiecare parfum a fost ales cu grijă pentru a se potrivi cu dinamica și cerințele specifice ale birourilor SIS Group.
Marketing Olfactiv, Parfum Ambiental
În birourile Nidec, eLiberte a introdus o selecție de parfumuri rafinate care contribuie la crearea unui mediu de lucru mai plăcut și mai productiv.
Marketing Olfactiv, Parfum Ambiental
Feedback-ul din partea angajaților și clienților a fost extrem de pozitiv, evidențiind impactul semnificativ al unei atmosfere olfactive îmbunătățite
Marketing Olfactiv
Vă invităm să explorați lumea fascinantă a parfumurilor de lux prin intermediul revistei noastre de prezentare. La eLiberte, credem că fiecare aromă spune o poveste, iar revista noastră este ghidul perfect pentru a descoperi poveștile din spatele fiecărui parfum.

Nu ratați ocazia de a vă îmbogăți cunoștințele despre parfumuri și de a vă lăsa inspirați de frumusețea și complexitatea acestui univers senzorial. Faceți clic pe linkul de mai jos pentru a vizualiza revista de prezentare și pentru a începe această călătorie olfactivă alături de eLiberte.

Transformați fiecare zi într-o experiență memorabilă cu eLiberte!

Marketingul olfactiv l-am implementat prima dată în cele 4 apartamente în regim hotelier pe care familia noastră le deține în probabil cea mai frumoasă zonă din Oradea, pentru a le oferi un suflet, o identitate unică; prin urmare, „rețeta noastră” este una testată.

STIAȚI CĂ …

*Gestul de a difuza un parfum în mediu are efecte surprinzătoare asupra spiritului și minții noastre? *Parfumurile sunt utilizate din ce în ce mai mult pentru capacitatea lor de a se întipări în memorie? Cercetările au arătat că atunci când o companie adoptă un parfum pentru magazinul, hotelul sau birourile sale, acesta întărește loialitatea clienților și oferă o percepție a calității, rafinamentului și unicității, care este elementul esențial al oricărui brand. *Mirosul pe care îl respiri într-un anumit loc întipărește locul și experiența trăită în minte și te îndeamnă să revii? *Studii recente au dovedit că peste 75% din toate emoțiile generate în fiecare zi se datorează mirosului. Din această cauză, avem de 100 de ori mai multe șanse să ne amintim ceva ce mirosim față de ceva ce vedem, auzim sau atingem.

Deducem așadar că, pentru a-l convinge pe client să revină, trebuie să îi oferim ceva care nu are nimic de-a face cu raționalul, ci cu emoțiile.

În domeniul HOTELIER, propunerea noastră este de a utiliza difuzoare de parfum ambiental, parfum pentru țesături și chiar de a vinde la recepție parfumul propriu al hotelului.

În domeniul RETAILULUI, în funcție de mărimea magazinului și de dimensiunea rețelei de magazine, vă propunem difuzoare profesionale coordonate prin aplicații IT sau difuzoare de parfum ambiental cu bețisoare de bambus secondate. Propunerea și alegerea o vom realiza împreună, pentru că avem același scop: punerea în evidență a Brandului TĂU – a identității tale comerciale.

Dacă lucrezi într-un BIROU și dorești să oferi clienților tăi și ție o senzație diferită, senină (în special în cazul în care, prin natura activității, clienții trebuie să aștepte / să petreacă timp în cadrul biroului sau sălii de așteptare), îți propunem soluții adaptate care să facă clienții să conștientizeze că tu te-ai gândit la ei și să simtă că atmosfer

Adina Bîrlea

Cetatea Oradea, Piața Emanuil Gojdu nr. 41, jud. Bihor
Radu Bîrlea: tel. +40 722 958 777
Email: adina@eliberte.ro