Skip to main content

Parfum ambiental sub forma de difuzor

|

Parfum ambiental este sub forma de difuzor. Parfumurile ambientale sunt create pentru a aduce emoție în spatiile în care sunt amplasate. Succesul lor (deoarece aroma este fabuloasa și asta deja o știm fară lipsa de modestie) depinde de 2 factori:

  1. Difuzorul trebuie amplasat într-o zona a încăperii în care oamenii circula: într-un hol, pe un birou în fata căruia este trafic, la intrarea într-o camera, deoarece parfumul este absorbit de bețișoarele de bambus, dar el este purtat de oameni (mai exact de curenții de aer care se fac ori de cate ori o persoana trece prin apropiere);
  2. Atunci când nivelul parfumului scade în difuzor sub jumătate, bețișoarele nu mai au capacitatea de a absorbi aceeași cantitate de parfum și prin urmare difuzorul trebuie reumplut. Noi punem la dispoziție di rezerva pentru difuzor și mai mult decata atât, vom trimite și un nou set de bețișoare de bambus.

Parfumurile ambientale sub forma de pulverizator, au fost gândite să asigure un maxim de emoție și aroma la o simpla utilizare. Acestea se pot utiliza în orice ambient, în cantitatea dorita și în orice moment a zilei și iți asigura transportarea instanță în lumea aromelor. Mai mult, te face de neuitat în cazul unei vizite.

Vezi produse din categoria Parfum ambiental